Ga naar de inhoud
Benodigdheden voor 10 personen
- 50 g amandelmeel
- 30 g kokosmeel
- 25 g cacaopoeder
- 125 g mascarpone (of roomkaas)
- 2 el plantaardige yoghurt
- 3 eieren
- 5 g bakpoeder
- Siliconen bakvorm
- Stevia of erythrytol (naar smaak)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht stand).
- Meng de eieren en mascarpone tot een gladde massa.
- Roer de droge ingrediƫnten door het beslag.
- Voeg yoghurt en stevia toe.
- Roer het beslag goed door.
- Giet het beslag in de vorm.
- Bak 15 tot 20 minuten (beslag moet van binnen nog iets plakkerig zijn).
- Haal de vorm uit de oven en laat het geheel afkoelen (om breken te voorkomen).
- Verwijder voorzichtig de vorm en laat het gebak goed koud worden in de koelkast.
- Snij het gebak in 10 stukjes/vierkantjes.
Dit vind je misschien ook leuk...
[instagram-feed]